Марки
 
Онлайн чат
Магазин бебе
 
Количка
0 артикула
 

ПОВЕТИТЕЛНОСТ


Общи условия

 • Когато посещавате, разглеждате или използвате уеб сайта magazinbebe.net, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате, и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. Онлайн магазин magazinbebe.net си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор. Magazinbebe.net е онлайн магазин за продажба на бебешки и детски стоки.
 • Публикуваната информация в magazinbebe.net е общодостъпна безплатно в интернет.
 • Артикулите в онлайн магазин magazinbebe.net следват да бъдат закупени от потребители на обявените в съответната валута цени с включено ДДС и без включена цена за доставка и при настоящите условия, публикувани в страницата Доставка и плащане.


Регистрация на потребител и защита на личните данни

 • В онлайн магазин magazinbebe.net потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.
 • Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
 • Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от magazinbebe.net да бъде закрит техния потребителски профил.
 • Magazinbebe.net има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители и потребители направили поръчки в сайта. Всички потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
 • Бюлетин - Newsletter Средство за периодично информиране за предлаганите от продавача стоки и услуги и промоции, изпращан по електронен път чрез електронна поща или SMS, без то да ангажира или обуславя отговорността на продавача относно съдържащата се в него информация. В момента, в който клиентът си създаде акаунт в сайта или направи поръчка има възможност да изрази съгласието си за получаване на бюлетин. Опцията по отношението на съгласието за получаване на бюлетин може да бъде приложена по всяко време, като за това трябва да се свърже с magazinbebe.net.
 • Magazinbebe.net няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.
 • В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин magazinbebe.net и нарушаване на етиката, администраторите на magazinbebe.net имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
 • Magazinbebe.net запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
 • Настоящите „Общи условия на бебешки и детски онлайн магазин magazinbebe.net „ имат задължителна сила, както за magazinbebe.net, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени в от датата на публикуването им в magazinbebe.net.
 • Magazinbebe.net използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.


Условия за пазаруване в Magazinbebe.net

 • Начините на плащане, сроковете за доставка и отстъпките в онлайн магазин magazinbebe.net са описани в страниците Доставка и плащане.

Magazinbebe.net не носи отговорност за:

 • Възможни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта.
 • Нарушаване на истиността на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други подобни.
 • Внезапно изчерпване на складовите наличности.
 • Неточности в информацията за стоката, подадена от производителя или вносителя.
 • Забавяне или неизпълнение на задълженията по причини, извън контрола на фирмата.
 • Възможни разлики в цветовете на закупените продукти, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на конкретни продукти се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно вида и качеството им.
 • Всички стоки, закупени от сайта на magazinbebe.net, се изпращат с куриерски служби. За всяка за губа или нарушение целостта на стоката повреме на доставката е отговорна единствено куриерската служба. С подписването на разписката за приемане на стоката Вие потвърждавате, че сте получили стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката Ви към magazinbebe.net.

Права на онлайн магазин magazinbebe.net:

 • Да отказва поръчки, без да дължи обезщетение на потребителя, освен когато трябва да се възстанови сума, която потребителя е заплатил предварително.
 • Да редактира цялото съдържание в онлайн магазина без предупреждение. Промените влизат в сила след публикуването в сайта.
 • Не поема отговорност за истиността и точността на публикуваната информация, тъй като тя се предоставя от производителите и официалните вносители.
 • Не носи отговорност в случай, че клиентът не е проверил цялостта на пратката в присъствието на куриера и в последствие се установи, че тя е нарушена.

Права и задължения на потребителя:

Права:

 • Потребителят има право да се информира относно статуса на поръчката си.
 • Потребителят има право да променя личните си данни чрез профила си в онлайн магазина.
 • Потребителя има право да замени или върне продукт, според описаните условия за рекламация.

Задължения:

 • Да спазва реда и условията за рекламация към момента на поръчката.
 • Да провери пратката си в момента на получаването й, в присъствието на куриера, който я доставя.
 • Да заплати цената която е актуална към момента на поръчката.
 • Да спазва българското законодателство, настоящите общи условия и интернет етиката.
 • Да не извлича чрез технически средства или по технически начин информационни ресурси принадлежащи към базата данни на уебсайта.
 • Да не извършва злонамерени действия по смисъла на настоящите общи условия.


Право на отказ от стока

Потребителя има право, съгласно чл.55,ал.1 от Закона за защита на потребителите да се откаже от получената стока във срок от 14 ( четиринадесет) работни дни от дата на получаване на стоката. В този случай заплатените суми от потребителя ще му бъдат възстановени с банков превод, не по-късно от 20 работни дни, считано от датата, на която потребителя е упражнил правото да се откаже от стоката, съгласно чл.55,ал.6 от Закона за защита на потребителите.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да се откаже от стоката, като са спазени следните условия:

 1. Запазен добър търговски вид - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.
 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване, и не е облепвана със стикери.
 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
 5. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

Трябва да ни изпратите имейл с който да ни уведомите за връщането на стоката.

Право на рекламация

Всеки клиент има прово на рекламация съгласно чл.119 от ЗЗП.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

 1. констатирани липси;
 2. дефекти на стоката;
 3. несъответствие с обявената търговска марка.

Трябва да ни изпратите имейл с който да ни уведомите за рекламацията и/или връщането на продуктът.

При гаранционните продукти, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Рекламацията се предявява до 14 работни дни след закупуването на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

 1. сервизно обслужване; 
 2. заменяне на стоката с нова;
 3. отбив от цената;

Чл. 114 (2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя....

Чл.115 (1) Потребителят може да упражни правото си в срок от две години , считано от доставянето на потребителската стока.

Рекламации при несъответствие на стоката с договорения модел, марка, десен или при установен фабричен дефект можете да предявявате като ни напишете на email: office@magazinbebe.net или ни позвъните на 0894/385 405 . Становище по предявената рекламация ще получите на email адресът си в срок до 10 работни дни. Срокът за удовлетворяване на основателна рекламация е 30 работни дни.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

 1. Запазен добър търговски вид - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.
 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване, и не е облепвана със стикери.
 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
 5. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

Бюлетин - Newsletter

 • Средство за периодично информиране за предлаганите от продавача стоки и услуги и промоции, изпращан по електронен път чрез електронна поща или SMS, без то да ангажира или обуславя отговорността на продавача относно съдържащата се в него информация.
 • В момента, в който клиентът си създаде акаунт в сайта или направи поръчка има възможност да изрази съгласието си за получаване на бюлетин. Опцията по отношението на съгласието за получаване на бюлетин може да бъде приложена по всяко време, като за това трябва да се свърже с magazinbebe.net.
 • Отказа за получаване на бюлетин не означава автоматичен отказ от даденото съгласие за сключване на настоящия договор.

Условия за копиране на информация

 • Цялата информация, публикувана в magazinbebe.net е собственост на magazinbebe.net, в т.ч. снимки и описания на арикули.
 • Magazinbebe.net дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин magazinbebe.net
 • Забранява се копирането на текстове от magazinbebe.net и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на magazinbebe.net и без да се цитира източника, като се постави следния текст: „Източник: бебешки онлайн магазин magazinbebe.net” и "бебешки магазин magazinbebe.net " е линк към magazinbebe.net


Салваторна клауза

 • В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи услоция бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.

Политика за защита на личните данни на magazinbebe.net

Във magazinbebe.net клиентите ни са номер едно - винаги. Ето защо всичко, което правим, е съсредоточено върху предоставянето на отлично обслужване на клиентите. Информацията, която споделяте с magazinbebe.net, ни позволява да предоставим продуктите и услугите, от които се нуждаете и желаете, като същевременно ви даваме най-доброто пазаруване. Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот и във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни.

Какво включва нашата политика за поверителност?
Нашата политика обхваща как и защо събираме, използваме, защитаваме и споделяме вашата лична информация:.

1. Администратор на данните.

Бихме искали да Ви предоставим информация за начина, по който събираме и обработваме личните Ви данни на сайта magazinbebe.net. Администратор на данни на сайта е Георги Любенов 64 ЕООД, ЕИК: 203760551, който отговоря за опазването на Вашите лични данни.

2. Какъв тип информация събираме?

Събираме два вида информация: (1) информация, която получаваме от Вас, и (2) информация, която получаваме от другите.
Информацията, която получаваме от вас, включва информацията, която споделяте с нас, например когато създавате профил в нашият уебсайт или
когато правите поръчка онлайн, събираме лична информация, като име, адрес, телефонен номер и информация за кредитна или дебитна карта.
Това също така включва информация, която ни предоставяте чрез технологията, например чрез "бисквитка", поставена на компютъра ви, когато посещавате нашият уебсайт.
Също така получаваме информация от други източници, да подобрим персонализирането на нашата услуга и да открием измамите.
Нашата цел е да ограничим информацията, която събираме, до информацията, необходима за подкрепа на бизнеса ни.
Моля обърнете внимание - с предоставянето на личните Ви данни, Вие потвърждавате, че имате навършени 16 години. Моля, свържете се с нас, ако смятате,
че може да сме събрали информация от Вашето дете чрез нашият уебсайт и ние ще я изтрием.

3. Как използваме Вашите лични данни?

Ние използваме вашата лична информация, за да Ви предоставим продукти и услуги, като например да изпълним вашите искания за продукти или да ни помогне да персонализираме нашите предложения за вас.
Също така използваме вашата лична информация, за да подкрепяме нашите бизнес функции, като предотвратяване на измами, маркетинг и правни функции.

Някои примери включват:

 • За да доставяме направените от Вас поръчки;
 • За да общуваме с Вас относно заявките Ви за продукти;
 • За да регистрирате и обслужвате профила си;
 • За да ви изпращаме информация за нашите продукти, услуги и промоции - ако сте заявили такова желание;
 • За да отговаряте на Вашите въпроси, коментари или други отзиви;

4. Как споделяме Вашата лична информация извън magazinbebe.net?

Няма да споделяме вашата лична информация извън magazinbebe.net, освен при следните обстоятелства:

 • Куриерски компании - за да доставим направените от Вас поръчки;
 • Доставчици на услуги, които предоставят ИТ услуги и системна администрация;
 • Професионални консултанти, включително адвокати, банкери, одитори и застрахователи;
 • Правителствени органи, които изискват от нас да докладваме за процесите по обработка;
 • С Вашето съгласие;

Ние изискваме от всички трети страни, на които прехвърляме Вашите данни да спазват сигурността на личните Ви данни и да ги третират съгласно закона.
Третите страни могат да обработват личните Ви данни само за конкретно определени цели и в съответствие с нашите указания.

5. Как защитаваме Вашата лична информация?

Ние осъзнаваме важността на поддържането на сигурността на личната информация на нашите клиенти.
Използваме разумни мерки за сигурност, включително физически, административни и технически защити, за да защитим Вашата лична информация,
независимо дали пазарувате на нашият уебсайт или в нашият реален магазин.

Ето някои примери за мерки за сигурност, които използваме, за да защитим вашата лична информация:

 • Необходими са парола за достъп до онлайн профила Ви и за защита на информацията за профила ви. Моля, пазете тази парола поверителна!
 • Технологията за шифроване, помага при защитата на личната информация в уебсайта ни по време на транспортиране през интернет. 
 • За информация за платежни карти използваме защитени мрежи, криптиране или друга защита на данните на притежателите на картата, за да защитим вашата информация.

6. Запазване на данните.

Ще пазим личните Ви данни толкова време, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, или с оглед удовлетворяването на законови, счетоводни или отчетни изисквания.
Моля обърнете внимание - данъчните закони изискват от нас да съхраняваме основна информация за нашите клиенти (като данни за контакт, самоличност, финансови данни и данни за транзакции) в продължение на до десет години, след като престанате да бъдате наши клиенти.


7. Вашите права.

Съгласно законите за защита на личните данни имате права по отношение на личните Ви данни, които включват правото да поискате достъп, коригиране, изтриване, ограничаване, прехвърляне, възражения срещу обработка, преносимост на данни и (когато юридическата обосновка за обработка е съгласие) да оттеглите съгласието си.

 

Магазин бебе