Марки
 
Онлайн чат
Магазин бебе
 
Количка
0 артикула
 

Интелигентна електрическа помпа за кърма - Barbabebe

Интелигентна електрическа помпа за кърма - Barbabebe
Натисни за голям размер
Цена: 119.00 лв.
Възможност: Проверете за наличност
Лратлп пшосамое: Barbabebe
Марка: Barbabebe
Среден рейтинг: Няма гласове

 

Интелигентна електрическа помпа за кърма Barbabebe

Този нов модел електрическа помпа максимално имитира сученето на бебето.  Чашката е със специален контур, който помага за по-добрия вакуум и е подходящ за всички размери гърди.  Контурът предпазва гърдата от деформация по време на изцеждането.  В самата чашка има силиконов предпазител, който освен да предпазва зърното, създава допълнителен комфорт и го масажира подобно на сучещо бебе.

В зависимост от вашите предпочитания можете да регулирате силата на засмукване от слаба (L) 150mmHg до силна (H) 350mmHg и продължителността на засмукванията (gentle=2 сек. / normal=3 сек. / express=5 сек.).  Помпата изчаква по 3 секунди между засмукванията, за почивка и комфорт на гърдата.  Помпата работи както с адаптор за 220V така и на батерии (4хАА).

Използваните материали - тритан и силикон (които са BPA free), дават допълнителна прозрачност и дълготрайност на чашката.

Към помпата може да се включи и допълнителен комплект (продава се отделно), който ви позволява едновременно да изцеждате двете гърди и ви спестява време за вас и вашето бебе.

Помпата се предлага в торбичка от 100% памук за удобно и лесно съхранение след употреба и по време на път.  С тази многократна опаковка опазвате околната среда за по-чиста природа за вашите деца.

Напиши коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо            Отлично

Напиши кода от картинката:

Интелигентна електрическа помпа за кърма - Barbabebe
Натисни за голям размер
Магазин бебе